1. pat02
  2. Sherlock Holmes
  3. Commercial Templates
  4. Wednesday, 21 October 2020
  5.  Subscribe via email
Hello

I load three pictures into layerSlideshow. After all three pictures have been displayed once and I click onto slider navigation, second picture is not displayed anymore.

Sometimes it's third picture as well not showing anymore, slider is blank (but animation goes on).

To reproduce I just click slider navigation a few times.

I use Joomla 3.9.22 and just installed latest version of Carmen template and its modules. Problem still exists.
I did exchange pictures as well, still no luck.
It's a small website with almost no other extensions installed.

Any idea what could it be?

Thanks.

Patrick

PS: I can't post link to the website in public because the website is not live yet. How can I send link to Admin/Moderator?
Attachments (1)
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Hi Patrick

May I suggest sending temporary administration access to your Joomla installation to [email protected] and we will examine this issue further. For our reference please paste a link to this post in your email.

Ciaran
  1. more than a month ago
  2. Commercial Templates
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Hi Ciaran

Information sent.

Thanks a lot.

Patrick
  1. more than a month ago
  2. Commercial Templates
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Problem solved. Ciaran did update the LayerSlider module.

Thanks a lot.

Patrick
  1. more than a month ago
  2. Commercial Templates
  3. # 3
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!